tiistai 27. joulukuuta 2005

Blogimaailma joululomalla?


On kyllä tosi hiljaista.... pikkunen  on muutaman päivän roikkunut tehokkaasti etumuksessa kiinni ja olisi ollut aikaa lueskella blogeja, mutta eihän täällä ole muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kuin haamupäivityksiä! Mun suosikkilistalla on kuitenkin parisataa blogia ;) No, tuli sitten lueskeltua Novitan Neulomosta viestejä ajankuluksi. Sieltä löysinkin vinkin jonka perusteella aloin neuloa kolmiohuivia ystävälle syntymäpäivälahjaksi (oli jo eilen). Nopea tehdä, aloitin aattoiltana ja valmistuikin jo eilen. 


 Lanka Filati d'Amore, 50% villa, 50% akryyli, ostettu Tallinnasta kesällä. Lankaa kului 170g. Malli bongattu Neulomosta. Huivi on siis ainaoikeaa, viimeisellä kerroksella silmukoita pudotellen. Edit: lisätty yksi kuva missä malli näkyy vähän paremmin... tuli vähän kiire ottaa vielä yksi kuva kun mies lähti sitä viemään.


Tintti on ollut kipeä, kova yskä ja kahtena yönä on ollut kova kuume. Voi reppanaa... eli täällä jatkuu neljän seinän sisällä oleminen vielä ainakin muutaman päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti