maanantai 25. huhtikuuta 2005

Kevät tekee tuloaan!


Auringonpaiste saa ihmeitä aikaan. Raahattiin jo terassille pöydät ja tuolit, jos sitä vaikka viikonloppuna grillattaisiin.. Isomman tytön synttäreitä juhlitaan huomenna, ja sen(kin) takia tässä ei käsityöt juurikaan edisty. Roguekin jämähti paikoilleen. Seuraavaksi pitäisi aloittaa hihat, mutta en tiedä miksi se ei yhtään kiinnosta :( Fifiä olen tehnyt muutaman hassun rivin kotiutumisen jälkeen.


Tuliaislangatkin ovat vielä sohvaa valtaamassa. Pitäisi reipastua sen verran että lisäisi ne sinne listaan.. sen jälkeen ne voisi raahata vähemmän näkyvään paikkaan! Tosin ideoita niiden tuhoamiseen on paljonkin, ja pitäisikin ehkä keskittyä enemmän näihin kesäjuttuihin kuin siihen Rogueen. Noh, kyllä tämä tästä.


Vielä siitä matkasta.. tämä taisi olla nyt jo kymmenes kerta kun Saksassa kävin (mies on käynyt työn puolesta satoja kertoja aikoinaan), ja täytyy sanoa että joka kerta pidän maasta enemmän ja enemmän. Ehkä siksi että itse en ole "aurinkomatkaaja", vaan tykkään kierrellä kauppoja mielummin kuin maata rannalla. Plussaa on tietysti se, että kaikki on edullisempaa kuin Suomessa. On myös mukava pitää yllä jonkunlaista saksantaitoa.


Venäjääkin on tuli opiskeltua kaikki amk:n kurssit silloin pari vuotta sitten, ja sielläkin tuli käytyä vajaa kymmenen kertaa. Pitäisiköhän seuraavaksi miettiä matkaa sinne? Pietariin on mukavan lyhyt matka, tosin en tiedä arvaako sinne omalla autolla lähteä.. Viime kesänähän oltiin koko perhe (neljä koululaista, mies ja minä) Viro-Latvia reissulla auton kanssa viisi päivää, ja tuskin Venäjä sen "vaarallisempi" on. Eiköhän siellä auton saa jonnekin hotellin suojaisalle parkkipaikalle yöksi. Ehkä kuitenkin lähdemme samanlaiselle Viro-Latvia reissulle tänäkin kesänä, ja sinne Pietariin sitten aikuisporukalla syksymmällä. Onhan se kiva viedä lapset jollekin reissulle kesän aikana, ja tällä porukalla ei todellakaan voi lähteä minnekään etelänmatkalle... ellei sitten voita lotossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti