perjantai 27. toukokuuta 2005

Vähennystä taas!


Siis uskomatonta..menin viemään lisää tavaraa tänään kirpputorille, enkä ehtinyt edes ottaa lankoja pois kassista kun ne menivät jo! Tähän mennessä olen saanut myytyä niitä jo noin kaksi kiloa.. Yes!! Kohtahan tässä uskaltaa jo ostaa jotain lisää.


Paluumatkalla pysähdyin Möysän lanka- ja asusteessa hakemassa lisää mohairia Salaiseen projektiin. Siellä olikin vaikka mitä kivaa!! Erinomaisen palvelun sekä mukavan hintaisten lankojen takia taidan siirtyä markettien lankahyllyiltä sinne.  Liikekin on mukavasti kaupungista tullessa kotimatkalla. Mutta ennen hankintoja täytyy järjestellä varastot uudestaan ja kenties saada pari työtäkin valmiiksi..


Phew


Käytiin eilen Tallinnassa, enkä ostanut YHTÄÄN lankaa!! Paria wool-kerää taas hiplasin (merinoa), mutta pidin sitten pintani ja ostin vain yhdet puikot. Vaatteita löytyi sitten lankojenkin edestä, kun pikkuneiti kasvaa niin vauhdilla, että sopivan kokoisia vaatteita ei kaapissa paljoa ollut.


Toissapäivänä tein ensimmäiset ostokseni Surf The Webe-baylta. Saa nähdä koska langat saapuvat. Kun niin moni muukin on tilannut Jaegerin Shetland Aran -lankaa, niin täytyihän minunkin... Kuinkahan käy loppuvuoden tavoitteeni (vähentää lankavarastoja n. 5kg)?? Täytyy vain neuloa ahkerasti ennen kuin perhe-elämä entisestään vilkastuu marraskuussa Baby

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti