tiistai 20. syyskuuta 2005

Laatumatkailua :)


Päätimme lähteä huomenna Tallinnaan, jos ei kamalasti tuule. Ollaan yötä hotellissa, joten jää kunnolla aikaa kierrellä kauppoja. Kyseessä on siis tällä kertaa A-luokan reissu (vaikka mies on mukana, koska tietystä syystä juhliminen ei käy nyt), oma kuski (mies) joka vie mut minne haluan ja antaa mun shoppailla rauhassa, eikä ainuttakaan lasta mukana. Tämä onkin sitten varmaan puoleen vuoteen viimeinen reissu jonka saa "itsekseen" tehdä, nyt vielä jaksaa ja uskaltaa sinne lähteä.


Jotain vauvan tarvikkeita pitäisi katsella, uusi tv-tasokin olisi tarpeen. Lankojahan en tarvitsisi, mutta jos niitä löytyy (???) niin voihan niitä ostaa talvea varten. Taidan kuitenkin olla aika jumissa kevääseen asti täällä kotona, lähde nyt vauvan ja taaperon kanssa shoppailemaan... Addeja on tarkoitus ostaa, Filatissakos niitä oli edullisesti?


Mystery Shawlissa olen edennyt 107. kerrokseen, eilen illalla en ehtinyt tehdä kuin pari riviä. Vauva riekkui koko illan hereillä ja saatiin unille vasta lähempänä puolta yötä. Koita siinä nyt neuloa kun toinen repii milloin puikkoja, milloin lankaa?


Edit: Ärsyttää tää vuodatus. Noi laatikot asettuu ihan miten sattuu, pohjia on tasan neljä (kun ei itse osaa niin ei osaa..) ja vaikka kuinka pieneksi laittaa kuvat, viereen ei saa tekstiä, saati sitten että saisi kaksi kuvaa vierekkäin??!! Olisi kiva saada tästä enemmän oman näköinen, mutta ei onnistu... pah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti