torstai 9. helmikuuta 2006

Saldo avattu!


Huivi valmistui viime yönä ja on parhaillaan pingotuksessa. Kuva tulee iltapäivällä, yritän päästä ulos kuvaamaan ;) Lankaa kului siis 240g ja lanka on 7-veljestä. Malli omasta päästä. No, itseasissa parissa blogissa (oliskohan ollut Pikku Kätöset ja Laura??) oli vähän samantapaista mallikuviota, ja se oli jostain Modasta. Sattumoisin just sitä lehteä mulla ei ole ja sävelsin ihan oman.... ja alkuperäinen huivi taisi olla neulottu alhaalta ylös, kun tää on taas tehty ylhäältä keskeltä aloittaen.edit Kuva lisätty ;)


Niin, tiistaina sitten oli pakko mennä lääkäriin. Kuume pysyi edelleen 39 asteessa enkä öisin saanut nukuttua päänsäryn ja sahaavan kuumeen takia. Sain heti reseptin kunnon tulehduskipulääkkeisiin, ja iltapäivällä labratuloksista selvisi sitten kuumeen syy. Crp oli 213!! Ei ihme jos olin kipeä. Ihan sataprosenttista varmuutta tulehduksen sijaintiin ei ole, mutta antibiootit ovat ainakin tehonneet. Huomenna uudet kokeet ja varmistetaan että crp on lähtenyt laskuun. Alunperin mietittiin miehen kanssa mahdolliseksi taudiksi myyräkuumetta, kun oireet sopivat siihen täysin. (myös lääkärin mielestä). Varsinkin te, jotka lämmitätte taloa puilla ja puut ovat liiterissä suoraan maassa, kannattaa käydä lukemassa tuo juttu.


No niin, mutta pikkuhiljaa olo paranee ja pääsen aloittamaan olympialaisetkin ajallaan. Treenit on jääneet nyt vähän vähiin, mutta eiköhän monen vuoden taustatyö auta asiaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti