torstai 23. marraskuuta 2006

Heipä hei!Onkin mennyt pitkä aika viime päivityksestä! Vuodatus on ollut nurin aina silloin kun olisin tullut kirjoittamaan, tai sivujen lataus on kestänyt turhan kauan.. Toisaalta olen myös odottanut valoisampaa päivää että saisi kunnon valokuvia...Eilen sitten otin kuvat salamalla,kun ei sitä valoa tunnu tulevan!


Viime viikolla valmistui yksi musta salomoninsolmuponcho kaverille Se päätyi jo uudelle käyttäjälleen enkä tullut ottaneeksi kuvaa. Tein ponchon kahdesta kolmiohuivista v-mallisella kaula-aukolla. Myös kolme joululahjaa pääsi viimeistelyn alle -monta on vielä edessä.


Korialta tuli tehtyä pikku ostoksia..
Kuvassa on myös takana Katiijalta saadut multimohairit, aivan ihanan punaisissa sävyissä :D
Tässä puolestaan ovat Tallinnasta ostetut lehdet ja kirjat.


Ihan Itsessä oli puhetta miten lanka käyttäytyy kun tehdään kerän molemmista päistä. Joku oli vielä huomauttanut että pätkävärjätystä tulee erilaista pintaa riippuen kummasta päästä aloittaa, ja mun täytyy sanoa eriävä mielipide.
Lahkeet on tehty samaan aikaan kerän molemmista päistä, enkä minä näe niitä mitenkään erikuvioisina... tai sitten mun silmissä on vikaa :D Aloitin nämä siis tasona (resori), jatkoin kahdella 80cm pyöröllä tehden lahkeita yhtäaikaa, sitten jatkoin lahje kerrallaan 30cm pyöröllä ja se taisi olla kätevin tapa -paitsi 30cm pyörö ei oikein istu kädessä. Tuossa muuten on keskeneräinen koirahaalari, kaverin muksulle.


Mulla on ainainen ongelma nuo kapeat lahkeet ja hihansuut. Haluaisin tehdä pyörönä, mutta suurin osa 40cm ja tietysti 30cm pyörön puikko-osa on aivan liian lyhyt mun käteen. Näköjään addin 50cm pyörössäkin on tosi lyhyt puikko-osa. Olenkohan oikeassa, että jossain 40cm tavispyörössä olis normaalinkokoinen... täytyy oikein kaivaa ja katsoa, tai sitten voi olla että muistan väärin.


Blogeissa kiertää kiva kuvameemi. Onkin ollut hauska nähdä muiden kuvia, mutta itse en siihen osallistu tämän kamalaakin kamalamman kaaoksen keskeltä. Bonuksena saatte kyllä lankanurkkauksen kuvan siinä kunnossa kuin se yleensä on (onneksi alin taso ei näy tässä kuvassa ;)Tuolta puuttuu nuo keskeneräiset työt jotka esiintyvät muissa kuvissa. Meillä asuu ne kaksi termiittiä, joten kaikki pitää tallentaa mahdollisimman ylös tuhojen välttämiseksi....


Jaksatteko vielä yhden jutun? Pari keskeneräistä työtä...
Lepakkolapaset seiskaveikasta ja liisasta sekä pääkallokämmekkäät seiskaveikasta ja jostain tuntemattomasta langasta. Taapero näköjään ehti napata kaksi puikkoa irti, argh.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti