keskiviikko 3. tammikuuta 2007

Yhteenveto


Viime vuonna kulutin melkein 8,5 kiloa lankaa. Töitä valmistui reilut 50, eli n. yksi viikossa. Ihan hyvä saavutus, kun ajattelee miten kiireistä tässä muutenkin on ollut... Galleria 2006-sivulla on kuvattuna lähes kaikki valmistuneet, ainoastaan muutama Salomonin solmuilla tehty huivi ja yksi poncho puuttuu.

Uusi neulevuosi on alkanut kukkalapasten (jälleen) merkeissä, tällä kertaa on tulossa sinisävyiset. Kesken olisi ainakin kolme huivia, pusero ja pari pipoa. Täytyisi ajan kanssa etsiä kaikki keskeneräiset, ja päättää niiden kohtalossa.

Tänä vuonna aion opetella neulahuovutusta sekä haarukkapitsiä.. Ensin pitää kuitenkin tehdä jotain niille keskeneräisile :)

Töitä olisi vaikka kuinka paljon. Vuodenvaihde on ollut aika kiirettä myymälöissä ja joka paikassa tarvittaisiin vähän apua.  Tunnetusti en ole mikään järjestyksen ihminen kotosalla ja onkin vähän outoa että tykkään hyllykuvien tekemisestä (joka hyllylle on kuva/lista, joka määrää tuotteiden paikat millilleen). Ehkä se johtuu siitä, että kun kuva on valmis, eron tosiaan huomaa (ainakin hetken verran). Kotonahan joku on jo sotkenut paikan josta siivouksen aloitit....

p.s. muistakaahan Lahden neulontatapaaminen maanantaina 15.1 klo 17.00 alkaen Heinissä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti