torstai 26. heinäkuuta 2007

Hitaanlaista...


Eipä ole käsityörintamalla tapahtunut mitään kovin kummallista. Kolme aamuvuoroa olivat aika rankkoja ja tänään pitäisi vielä raahautua iltaan -loppuviikko olisi sitten vapaata. Neuvolassa piipahdin tänään, sain kaikki hakemuslaput mukaan. Viikkoja jo reilut 24, hups.
Mutta huomenna suuntaamme kohti Parkanoa hakemaan isointa tyttöä leiriltä, ja matkalla poiketaan tietysti katsomaan Ti-Ti Nallea. Onkos paikkakuntalaisilla jotain kivoja vierailuvinkkejä, jos aikaa jää? ;) Matkaamme siis Lahdesta Tampereen ohi Ikaalisiin ja sieltä Parkanoon. Tampereella ei kuitenkaan ole tarkoitus pysähtyä...

Toivotaaan että Ikaalisista löytyisi vielä virkatun Ti-Ti Nallen ohje. Mullakin on se joskus ollut, ja nyt 12-v:lle sen teinkin aikanaan. Ohje on kuitenkin muutossa kadonnut jonnekin, harmi. Pikkuneidit ovat kovia Ti-Ti Nalle-faneja, ja täytyyhän heidänkin omat nallet saada!! 16 e nallesta on kuitenkin aika kova hinta, kun kaksi niitä on ostettava.. tosin voi olla että äiti heltyy?

Nothing knitting this week.... I have been working every day, but tomorrow we are going to get my oldest daughter from Parkano. Near Parkano is a place "Ti-Ti Nalle´s house" (introduction in english) where we will visit with Sinna and Tinja. Maybe I have few hours time to knit while my husband drives ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti