keskiviikko 19. maaliskuuta 2008

AarteitaMuutama viikko sitten tein uudella kirppiksellä löydön, eikä se jäänyt viimeiseksi.. Miten se menee, Toisen roska on toisen aarre, vai?

Yli 300 sivua neulontaa ja virkkausta, suoraan 70-luvulta. Lähti mukaan yhdellä eurolla!!! Valkoista Capri-lankaa, 50% puuvilla 50 % viskoosia, 500g 4 euroa!! Siis huh. Olen iloinen. Sinne jäi muuten tuota kirjasarjaa 2 ja 3 osa vielä hyllyyn, toinen oli ompelua ja toista en muista.

I bought this book and yarn at the flea market on monday. The Book , over 300 pages knitting and crocheting, published 30 years ago, 1 Euro ;) The yarn is 50% cotton, 50% viscose, 500g was 4 euros. I'm happy again.

Tänään posti toi taasen lähetyksen, tällä kertaa vaippa-aiheisen.

Kolmet hahtuvat ja yksi PUL-kuori. Nyt pärjäillään olemassa olevilla hetkinen ;) Nämä tulivat kaukaa pohjoisesta, Merithiltä. Suuri kiitos meidän kestoilusta kuuluu Muoriskalle, Merithille, Ziinalle ja Annalle, joiden avustuksella olen sujuvasti päässyt alkuun. Tarpeet on saatu lahjoituksena ja vaihtokaupoilla, olen enemmän kuin kiitollinen teille kaikille. Jos olisin joutunut aloittamaan "tyhjästä", olisi kestoilu varmasti jäänyt kokeilematta. Tinjan ja Sinnan ollessa pieniä en edes jaksanut ajatella koko kestoilua, ja onneksi molemmat ovatkin olleet vaipatta viime kesästä asti.

Käytössä on muutamat PUL-kuoret, Ruskovillan pöksyt, harsot, pari TSI-vaippaa, nyt nämä hahtuvat ja yksi ainoa rahalla ostettu uusi vaippa Fuzzi Buns-vaippa. Mitään en itse ole vielä tehnyt, mutta ensi kuussa on tarkoitus mennä Vaajakoskelle ja veljen vaimon kanssa pitää talkoot -vaippoja ommellaan isompi läjä kerralla.

Hämispeitossa on kamala määrä silmukoita ja  kerroksia n 20 tekemättä,  mutta yritän pääsiäisenä saada valmiiksi. Tosin pari työvuoroa saattaa haitata hiukan tahtia. Olen käynyt tämän viikon jo muutenkin aika hitaalla, Sinna oli kuumeessa ja saa nähdä olenko itsekin tulossa kipeäksi. On jotenkin niin vetämätön ja väsynyt olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti