perjantai 4. heinäkuuta 2008

Postin tuomaa


Ensin muutama sananen käsitöistä. Olen neulonut tunikaa nyt kai jo viikon verran. Etu- ja takakappaleet ovat odottamassa päätöstä kaula-aukosta, ja hihoja on tehty n. 20 senttiä. Todellakin pidän tuosta Bambu Plussasta, ei halkeile (ellei joudu purkamaan) ja ihanan viileän tuntuista lankaa. Ja se väri.... Ihana.

Loppuviikon on luvassa kiireitä, ja maanantaihan on Koria. Näillä näkymin päivityksiä tulee sitten vasta ensi viikolla, vaikka olisi monta vyyhtiä värjäyksiäkin esiteltävänä...

Vihdoin ja viimein sain tänään kuvattua nämä. Ensiksi, jo viime viikolla tuli Rachelilta vaihtopaketti, nam. Knit Picksin lankoja.

Palettea muutamaa väriä ;)

Huivilankoja (aikas edullisia), uskomattoman pehmeitä!! Valkoiset väripataan varmasti.. Lanka on Shadow, perulaista 100% merinoa, 50g=440 yardia. Petroolia ja vihertävää 3*50g ja valkoista 3*100g.
Some swapping with Rachel, thank you. I love those yarns ;)

Ja sittenhän Tarjalta tuli paketti, hain sen vasta maanantaina kun postiin pääsy oli taas niin hankalaa.. Mun ekat ohuet villasukat. Ja Mokkasukkalankaa ;) Paketti oli pullollaan tuliaisia muillekin, tytöille helmiä, muumitikkareita, hiusjuttuja, Mirkolle dino (olikin jo kuvissa) ja suklaata. Jouduin pakosti jemmaamaan niitä, enkä jaksanut kaivaa kuvaa varten (sorry Tarja). Mutta siis, Suuren Suuri Kiitos Tarja. Olet ihana!!

Tarja sent me a packet full of everything, candies, little things for girls, Dino for Mirko and these lovely socks!!! I don't knit socks, and I really love them!!!

Ja tänään sitten saapui yksi vaihto Peggyltä, jenkeistä tämäkin. Pari Knit Picksin lankaa ja 8 kerää tuota Jojoland Melodya. On sellaista liukuvärjättyä villaa tuokin! Sain jo aiemmassa paketissa noita pari, ja nyt sovittiin lisää vaihtoa kun hän halusi noista eroon ;) Ja minähän en sano ei langalle?!
'
And some swap with Peggy too, some Knit Picks again, and 8 balls Jojoland Melody! Thanks Peggy!

Oikein  mukavaa viikonloppua kaikille, ja Korialle kipin kapin maanantaina!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti