sunnuntai 24. elokuuta 2008

Valmis!!


Muistiinpanojen mukaan pitkälle yli kuukausi tässä meni, tosin onhan mulla useampi projekti kesken ;) Puseroa ei ole kasteltu eikä pingoteltu tai mitään muutakaan, kun ei ole ehtinyt ;) Parempia kokonaiskuvia tulee kunhan kuvaaja löytyy ja on sopiva ilma.
  

 

         
Malli: Sabrina (eng Sandra) 5/08, # 27
Lanka: Tennessee 570g
Puikot: 3,5mm
Muuta: Pituutta taas lisätty vartaloon vähintään 10cm, hihat mittasin ihan suoraan itselleni enkä edes katsonut ohjeesta.

On Friday I finished  this sweater from German magazine, Sabrina. I like it, but I still need to wash it and maybe it need blocking too.. I needed to take those photos myself, but I try to get better photos when somebody else takes them ;)

I have won in two lottories, first one came from Germany and other one if from Finland. I'm very happy again, it is so nice to come from work and find surprises.

Postilaatikko oli täyttynyt parina päivänä mukavasti. Viime viikolla on arpaonni suosinut minua kahdesti, Tanjan blogissa osuin lähimmäksi oikeaa summaa iltapalaostoksissa ja Jonskulaisen blogissa osuin paikalle juuri oikeaan aikaan.

Tanjalta Saksasta saapui tämä paketti:


ja Jonskulaiselta tämä:


Kiitos vielä molemmille tätäkin kautta, olen oikein onnellinen paketeista!!

Ensimmäinen vapaapäivä työrupeaman jälkeen on jo iltapäivässä, mutta mitään en ole saanut tehtyä. Väsyttää niin vietävästi, vaikka juuri heräsin Mirkon vierestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti