torstai 22. tammikuuta 2009

Kun ei ehdi, niin ei ehdi...


Huh. Olen ollut 24 tuntia töissä kahden päivän aikana. Onneksi pääosin sitä mukavampaa työtä lankojen parissa, mutta kyllä kropassa tuntee että töitä on tehty... Viikonloppunakin on töitä, ja sitten maanantaina vietän vapaapäivää näillä näkymin. Ei tässä ole paljon puikkoja heiluteltu, mutta nyt jos muutaman rivin neuloisin, ennenkuin uni vie voiton. Otan myös yhden siiderin ja nautin hiljaisuudesta.


Eräällä lankahyllyllä törmäsin myös neulovaan serkuuni (siis apua, en edes tiennyt että sellaisiakin omistan...) Aika hauska juttu sinänsä, vaikka ei olla tavattu moneen vuoteen niin silti juttua riitti. Langoista. Olen aika huono pitämään yhteyttä sukulaisiin nykyään, mutta niin myös ystäviin. Aika katoaa vaan jonnekin, enkä vapaahetkinä jaksa kyläillä tms. Mä vaan neulon :D


Ostin tänään ohjeen. Siis Sylvin. Te jotka ette tiedä, menkäähän ihailemaan Tikrun upeaa ohjetta. Nyt vain tarvitsen kilon lisää Mamboa. Ei ollut Euromarketissa oikeaa väriä, sitä leijonankeltaista (228), muutama väri on siellä tarjouksessa 2,95e. No, en ole vielä luopunut toivosta, parista nettikaupasta sitä näyttäisi saavan.. mutta koitan nyt pongata jonkun tarjouksen jostain -ettei ihan menis tili tyhjäksi tuon takin takia. Niin että jos jollain sitä lojuu puhumattomana kotona, saa tarjota!


Se on moro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti