tiistai 29. syyskuuta 2009

Ompelujuttuja


Tulipa taas reilun viikon bloggaustauko... no ei mulla vielä mitään valmista olekaan. Omasta Rose-tunikasta ei puutu enää paljon, eiköhän se tällä viikolla valmistu. Sinnan tunika ei ole juurikaan edennyt. Mutta... ommellut olen vähäsen.


Ompelukone vain tuottaa vähän harmia, sik sak on aika hyppytikkiä ja huoltahan se kone varmaan kaipais. On vaan niin hinnakasta :(  Muutama hattu on resoreita vailla, yhden "muovikassin" ompelin viikonloppuna. Tänään sain aikaiseksi pussukan.


    


I've been knitting, but nothing finished yet. My Rose-tunic is finished in few days (and I love it). I've been sending time with my sewing machine, but it doesn't work very well :(  


I found this lovely fabric last week. Sorry bad photo, suddenly the darkness game in 1p.m. :O The fabric is washed, that's why it is so wrinkled..Euromarketin lankahyllyllä käydessäni, törmäsin vahingossa viereisessä hyllyssä olevaan kankaaseen. Joo, enpäs tiennyt että siellä on kangaspalojakin myynnissä, tosin tämä tais olla ainoa kuosi. 150cm * 250cm maksoi jotain alle 8e. Aikas söpöä. Näen silmissäni jo takit tytöille, mutta ehkä tämä on vähän liian lapsellista niille. Pitää olla prinsessaa ja tuhkimoa, ei mitää eläimiä. Kangas on muuten äärettömän ryppyinen, koska pesin sen eilen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti