lauantai 27. lokakuuta 2012

Liivi/tunika

Hups, korjaan tähän että malli onkin kevään 2012 lehdestä, eikä viime syksyn, kuten tähän ensin kirjoitin... työ pysähtyi joskus aikoja sitten, vaiheeseen jossa mulla oli enää pari senttiä nappilistaa tekemättä... Kesän lopulla otin itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin työn. Tästä tuli aivan ihana!! Ehdoton lempineuleeni tällä hetkellä.

Lankana on tietysti 7-veljestä, pohjavärinä tuo kirjava lila. Vaaka on taas kateissa, joten kokonaiskulutusta en tiedä... muistaakseni tuota lilaa meni kaksi kerää.Olen niin ihastunut tämän malliin ja istuvuuteen, että voisi tehdä toisen pitkähihaisen version, eri värityksellä.

8 kommenttia:

 1. Kaunis liivi! Mullakin on ollut koko ajan tarkoitus tuo aloittaa, mutta aina vaan on joku muu työ mennyt edelle kiireellisempänä. Langat on jo aikoja sitten olleet valmiina...

  VastaaPoista
 2. Oli pakko tarkistaa, kun kerroit aloittaneesi liivin viime syksynä. Tuon ohje nimittäin ilmestyi helmikuussa Novita Kevät 2012 -lehdessä, eli varmaankin vasta silloin olet sen aloittanut? :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno. Eriväriset napit kivat.

  VastaaPoista
 4. mitä mitä, onko tämä kevään lehdestä?? mä ihan luulin et aloitin jo syksyllä ;) täytyypä korjata.

  VastaaPoista
 5. Mullakin on langat odottelemassa tätä liiviä varten. Aloitus saattaa kuitenkin siirtyä kauas tulevaisuuteen, sillä mulla on nyt niin monta työtä keskeneräisenä.

  VastaaPoista
 6. Kaunis on tuo liivi, ei ihme että on suosikkisi..

  VastaaPoista
 7. Hei! Blogissani on sinulle haaste :-) (http://tuikkuremu.wordpress.com)

  VastaaPoista