perjantai 3. toukokuuta 2013

Palapeitto

Aika säälittävää tämä mun bloggaaminen nykyään :) mutta kun on olevinaan niin kiire, ja tietysti tuo arkiaskareet on vaan aina tehtävä... neulottu ja virkattu on, mutta onkohan mitään valmista edes... ei kai :/

Mutta talviloman alussa (pääsiäisen jälkeen), aloitin torkkupeiton afrikkalaisista kukista, ja se on ollutkin tässä työn alla viimeisen kuukauden. Tällä hetkellä n. 100 palaa tehty ja suurin osa virkattu toisiinsa pötköiksi, vielä olisi vajaa sata jäljellä.


Lankana 7-veljestä, ja nyt kaipailenkin vähän jämäkeriä tähän projektiin, kun nuo olemassa olevat värit alkavat jo kyllästyttää. Jos nöttösiä löytyy, niin ilmoitelkaahan :D


8 kommenttia:

 1. Voi, miten kauniita! Mie aloitin innoissani virkkaamaan Afrikan kukkasia eräänä kesäyönä vajaa vuosi sitten. Saldoni taitaa olla 10. Siun kukat on kauniita, tykkään värivalinnoistasi.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää. Minä voisin lähettää sinulle jämälankanöttösiä ainakin puoli kiloa.
  t. inkeri (inkku5atyahoo.co.uk)

  VastaaPoista
 3. oijoi inkku, laitanpa sähköpostia :) Ja kiitos muille kehuista, mä olen ihan täpinöissäni tämän kanssa!

  VastaaPoista
 4. apua mä en kyllä inkeri saa sulle lähetettyä tuohon osoitteeseen, laitatko mulle muro73@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 6. Hi, I love your craft, is beauty, I love a colors, I follow your blog, hugs from Brazil.
  Visit my blog - Tita Carré - free patterns crochet

  VastaaPoista