torstai 11. lokakuuta 2007

Tallinnassa..Maanantaina käytiin siis Tallinnassa. Ensimmäinen merkittävä pysähdyspaikka oli siis Karnaluks. Ostin läjän puikkoja ja lankaa. Viimeksihän mukaan ei tarttunut lankaa ollenkaan, mutta nyt sinne oli tullut uusia lankoja joihin sorruin vaikka ei pitänyt... Mies odotti autossa ulkona, joten pitkään en voinut jahkailla ostosten kanssa.

Mambo 100% villa/wool, 50g=80m n.2,1e
Val Gardena (dark brown) 60% villa/wool 40% akryyli 50g=80m n. 1,6e

Mozart Color, oranssia ja ruskeaa

Volare 51% merinowool 49% polyakryl 50g=50m n.1,75e
Last monday we visited in Tallinn, first place was Karnaluks wholesale. I thought I buy only needles, but those yarns jumped in to basket. My husband waited on the car, so I needed to do everything fast....

Sitten ajeltiin Raasikuun n. 35 km päähän Tallinnasta Aade Lõngadin myymälään, josta ostinkin sitten...öh....aika paljon lankaa.

Näitä on vielä jäljellä jonkun verran jos kiinnostaa.... löytyy myös 120cm pyöröjä joitakin kokoja ja ohuita sukkapuikkoja.

Kuten myös näistä hahtuvista voidaan neuvotella...

Then we drove to Raasiku, Aade Lõng Shop about 35 km from Tallinn. I bought "little" yarn and pre-yarn there.

Ja apua. Kahdella suurella kauppaketjulla oli markkinapäivät (vähän niinkuin mammuttimarkkinat tms), ja joka kaupalla oli myös lankoja tarjolla. Ei yleensä....


100% villaa 100g=125m  ja hinta vain n. 1,6e 100g. Hups, reilu kilo. Eiköhän noista takki tule. 100% wool from Selver-market.

Ostin lankaa vielä Rimistäkin, mutta en voi esitellä kun osa niistä on salaisuusjuttuja. Mutta ohutta 80% villaa 50g n. 0,7e. Huh.

Liityin uuteen mysteryynkin, linkki löytyy tuolta vasemmalta (mystic waters). Ravelryssa seikkailin eilen. Neuvolassa tänään, kaikki ok. Paitsi jalat on aivan tajuttoman kipeät, liikkuminen on vaikeaa ja repivä kipu estää äkkinäiset liikkeet. Osaltaan se johtuu siitä että vauva on niin alhalla ja suoraan jalkojen päällä (maha ei kasva ulospäin....) No, kai tässä muutaman viikon vielä jaksaa.

Yesterday I spent time in Ravelry. Lovely place. I also joined new mystery (again) Mystic Waters KAL (link is on the left).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti