tiistai 23. toukokuuta 2006

Hei tää on kivaa!!


Erittäin p***an yön jälkeen fiilikset oli aika ankeat, mutta onneksi oli tiedossa koolausta....


                                


 Katja (yläpuolella Katjan tekemät sukat tytöille, vaihtokauppana saadut...) ja Sari tulivat aamupäivällä tänne, ja taas miehen vietyä taaperon vilkkaat kädet pois talosta, aloitettiin kokeilut. Käytössä olivat nämä jokin aika sitten voitetut värit;


                             


Ja nämä langat; 2 x 100g Tallinnasta ostettua merinovillaa.Lilluttelin lankoja vedessä hetken, uunipellille jätesäkki ja vyyhti siihen.


Ensimmäiseen satsiin laitettiin Black Cherry, Pink Lemonade ja Tropical Punch. Aluksi laitoin ruiskulla, mutta nopeutin sitten toimintaa ja kaatelin värit langan päälle. Jokaisen värin olin sekoittanut n. puoleen desiin vettä, mutta vähempikin olisi riittänyt. Väriä käytin kolme pussia/100g lankaa.Toiseen satsiin tuli ylläriväriä, joka oli sitten vihreää. Tähän jätin tarkoituksella valkoisia kohtia.


Punaista mikrotin 3 x 2 minuuttia ja vihreää 2 x 2 minuuttia. Vesi oli aivan kirkasta sen jälkeen.


Langat ovat nyt kuivumassa. Ikävä kyllä ulkona sataa, joten hetki menee ennenkuin pääsen esittelemään kuivuneet langat. *lähtee kaivamaan keltaista Nallea vintiltä ja käyttää jääneet kaksi pussia....* (ai miten niin tähän tulee himo???) Joo, väritilaustakin täytyy alkaa miettiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti