tiistai 16. toukokuuta 2006

Tallinnassa


Reissu tehtiin ja tässä ostoksia:


Ülemiste keskuskessa yläkerrassa on pieni lankakauppa, nimi unohtui jo enkä jaksa sitä kaivaa... Kiva yllätys oli että nyt Tallinnassakin on Takko (olen eräänkin euron kiikuttanut Saksassa ko. ketjulle). Nyt ostin muutaman puseron sieltä, harmi että oli vaihteeksi kiire... No, nämä tarttuivat lankapuodista mukaan:Vasemmalla ylhäällä Merino Layette Bebe (55%villa) 6,7e/150g. Alhaalla olevat Schoeller Stahlin Lerici coloria (55% puuv) pikkasen vajaa 2e/50g. Ihania värejä.


Oikealla ylhäällä olevat Red Heartit ostin saman keskuksen Rimistä. Hinta n. 2,6e/100g.


Cairbre oli bongannut eräästä blogista tämän liikkeen. Jos en olisi tiennyt, en olisi todellakaan älynnyt mennä. Mukava pikku puoti, harmitti vain kun siellä ei ollut monivärisiä villoja...Liisut vajaa 2e/100g, värjättäväksi merinoa 1,6e/100g. Noin hintoja.Filatissa (Müürivahe 20, vanhassa kaupungissa) Visa huusi jo armoa. Loppujen lopuksi nämä jäivät minulle, loput matkasivat tänään uusiin koteihinsa. Levis n. 2e, hörhölangat 2,5e, ja tuo ihana merino (75%) 1,7e/50g. Kuvaamatta on vielä ihanaiset lehdet jotka ostin, yritän muistaa seuraavaan postaukseen ;)Sadamarketin kakkoskerroksesta. Sinne jäi huutelemaan paljon muutakin :( Sia, jos joku väri miellyttää, ilmoittele. Jos jotain muuta kiinnostaa, nämä kyllä ovat matkustuskelpoisia... Pääsen niitä hakemaan lisää kuitenkin kesän aikana, tarkoitus on tehdä syksyhuiveja näistä. Niin ja hinta on jotain 7-9e vyyhti, vyyhdet valitsin niin että niistä saa kolmiohuivin; 250-280g.


Ja Kristinekeskuksen Prismasta löysin puuttuvat Sardiniat. Siellä on aika kattava valikoima Novita "oudompia" lankoja, myös viime vuoden puna- ja sinikirjavaa Teddyä näkyi olevan. Candya, Rustikaa, Lilyä yms löytyi. Vielä jäi monta kauppaa käymättä, ensi reissulla sitten....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti